• Duurzame vazen
  • Droogbloemen en zijdebloemen
  • Gelegenheidsbloemwerk
  • Eventstyling

Alle vazen in ons assortiment zijn duurzaam en uniek. Vazen van gerecycled glas, biologisch afbreekbare zetmelen en 3D geprinte houtsnippers. Maar ook designervazen. Ontdek zelf hoe mooi deze combineren met een boeket droogbloemen, kunstbloemen of verse bloemen natuurlijk. Heel mooi ook als origineel cadeau!

Haoshi Tree Vase

€ 299,99

Haoshi Tree Vase

€ 299,99

Een uitzonderlijk handgemaakte vaas gebaseerd op het idee van een boom. In elke tak kunnen bloemen of decoratie verwerkt ingebracht worden.
Op 1200 graden gebakken keramiek met natuurlijke klei aan de buitenkant en een geglazuurde binnenkant voor eenvoudig onderhoud.
De perfecte balans tussen boom en vaas.

Materiaal : klein/keramiek
W : 360 mm
D : 270 mm
H : 380 mm
Gewicht : 2100 gram

Onderhoudsinstructies :
-   Afvegen kan met een zachte, droge vod
-   Gebruik een zachte borstel en neutraal detergent  om de oppervlakte cirkelgewijs proper te maken bij verkleuring door planten.

Uitverkocht

Vaas Tyler XXL

€ 225,00
Uitverkocht

Vaas Tyler XXL

€ 225,00

Retromode, uit de Art Deco periode is weer trendy geworden. We hebben deze serie ontworpen om deze Art Deco-link heel duidelijk te maken, en de kleuren, zeker de AMBER helpen daarbij. De combinatie van de kleinere vazen met de gracieuze TYL46 (XL maat!) maakt ze tot een eyecatcher in elke kamer. Het dikke glas geeft ze rijkdom in kleur en afwerking.

hoogte: 46cm